top of page

Tweedaagse workshop om de impact van uw presentatie te verhogen

15 & 16 Juni 2020 - Asse (Be) - Nederlands - max 8 inschrijvingen

Open workshop Presenteren met Impact

Tweedaagse workshop om de impact van jouw presentaties te verhogen

Mechelen (Be) - Nederlands - max 8 inschrijvingen

IMG_2681.PNG

Geef jij op regelmatige basis business presentaties? En wil je  de impact van je presentatie  verhogen? Wil je je beter in je vel voelen voor een groep mensen? Maar vooral: Gun jij je publiek de beste versie van jezelf? Lees dan even verder!

 

Als je de kans krijgt om voor een groep mensen te spreken, is dit een opportuniteit die je moet grijpen. Want, als je iedere persoon die in je publiek zit, afzonderlijk de boodschap zou moeten brengen, kost je dat veel meer tijd. En, zij investeren hun tijd in jou, dan kan je het toch niet maken om niet met hen te delen wat jij weet? Presenteren is een prachtige gelegenheid om wat-jij-weet te delen met de wereld! 

 

Ik ben er van overtuigd dat iedereen een goede spreker kan zijn! Daarvoor hoef je niet extravert te zijn, mega creatief of zeer charismatisch... daarvoor moet je wel de beslissing nemen om een goede spreker te zijn!

Hoe je dit doet, leer ik jou graag. Tijdens een tweedaagse workshop leer je de drie magische ingrediënten om een goede spreker te zijn toe te passen in je dagelijkse werk (voor een groep, maar ook 1 op 1). Om vanuit je eigen authenticiteit een sterke en impactvolle presentatie neer te zetten. Er wordt allereerst gewerkt aan je boodschap, hoe je die haarfijn kunt bepalen en uitwerken op een boeiende manier. Vervolgens kijken we hoe je in de huid kunt kruipen van je publiek. Want jij weet al waarom jouw inhoud belangrijk is, maar nu moeten zij er iets mee gaan doen. En ten laatste leer je hoe je met de juiste mindset je beste gedrag kan hebben op een podium, met de bijbehorende non verbale communicatie en stemgebruik.

Ook slides spelen vaak een belangrijke rol in bedrijven. Hoe zorg jij ervoor dat je je publiek hiermee niet mishandelt?

 

Deze workshop is interessant voor iedereen die op regelmatige basis business presentaties geeft aan meer dan twee personen en die hier graag beter in zou willen worden. Alle types presentaties komen aanbod. Sales pitches, cijfers, en zeker ook meetings met collega's.

 

De workshop wordt op zeer creatieve en interactieve wijze ingevuld. Samen met jou gaan we op zoek naar JOUW manier die ‘pakt’. De workshop vertrekt vanuit het principe dat om te ‘leren’, je vooral moet ‘doen’! Daarom ga je veel oefenen. Iedereen geeft  3 tot 4 presentaties tijdens de twee dagen. 

 

​Geeft je dit zin in meer? Neem dan contact met ons op, voor een digitale koffie, waarin we bespreken wat deze workshop voor jou - en vooral voor jouw publiek- zou kunnen betekenen.​

Trainer: Peggy Overmeer (Richie)

Locatie:  Van der Valk Mechelen

Datum: 22 & 23 Augustus 2024

Prijs: €1.395 ex BTW -​ Incl lunch en de nieuwe 4e editie van Peggy's boek “A Speech of Cake” (in het engels) over succesvol presenteren.

 

Contacteer ons met je vragen of voor meer informatie over kortingen - indien meerdere mensen van eenzelfde bedrijf zich inschrijven. Wij staan ook altijd open voor gesprek om jou te helpen groeien wanneer je kapitaal dat nog niet helemaal doet (voor starters of kleine ondernemingen). 

 

​Overnachten in Van der Valk? Check even hun site: https://www.hotel-mechelen.be

bottom of page