top of page
  • Writer's picturepeggyovermeer

Open Workshop Presenteren (NL - Vlaanderen)

Updated: Mar 10, 2020


Tweedaagse workshop om de impact van uw presentatie te verhogen

15 & 16 Juni 2020 - Asse (Be) - Nederlands - max 8 inschrijvingen


Tweedaagse workshop om de impact van uw presentatie te verhogen

15 & 16 Juni 2020 - Asse (Be) - Nederlands - max 8 inschrijvingen


U geeft op regelmatige basis business presentaties? U wilt de impact van uw presentatie verhogen? U wilt u beter in uw vel voelen voor een groep mensen? Lees dan even verder!


Als u de kans krijgt om voor een groep mensen te spreken, is dit een opportuniteit die u moet grijpen. Want, als u iedere persoon die in uw publiek zit afzonderlijk de boodschap zou moeten brengen, kost u dit immers zeer veel tijd. En, krijgt u wel de kans om deze mensen individueel te ontmoeten? Wanneer u al deze mensen in één ruimte samen heeft is het een prachtige gelegenheid om een presentatie te geven met veel impact.


Hoe u dit kunt doen, kunt u leren! Tijdens een tweedaagse workshop leert u de belangrijkste dingen om vanuit uw eigen authenticiteit een sterke en impactvolle presentatie neer te zetten. Er wordt allereerst gewerkt aan hoe u uw boodschap haarfijn kunt bepalen en uitwerken op een boeiende manier. Vervolgens kijken we hoe u in de huid kunt kruipen van uw publiek. En ten laatste leert u hoe u de juiste mindset kunt oproepen om succesvol op een podium te staan, met de bijbehorende non verbale communicatie en stemgebruik.


Deze workshop is interessant voor iedereen die op regelmatige basis business presentaties geeft aan meer dan twee personen en die hier graag beter in zou willen worden.


De workshop wordt op zeer creatieve en interactieve wijze ingevuld. Samen met u gaan we op zoek naar ùw manier die ‘pakt’. De workshop vertrekt vanuit het principe dat om te ‘leren’, je vooral moet ‘doen’! Daarom worden de deelnemers ondergedompeld in oefeningen en geeft iedereen 3 korte presentaties. Elke deelnemer krijgt aan het einde van de workshop ook video opnames mee, waarop de individuele evolutie duidelijk te zien zal zijn.


​Geeft u dit zin in meer? Neem dan contact met ons op om te kijken wat deze workshop voor u zou kunnen betekenen.​


Trainer: Peggy Overmeer (Richie)

Locatie:  Hof Den Tuitelaar - Meldert (bij Asse) Datum: 15 & 16 Juni 2020 Prijs: €995 ex BTW -​ Incl lunch en het boek “A Speech of Cake” over succesvol presenteren, geschreven door Peggy Overmeer (Richie).

Contacteer ons voor meer informatie over kortingen indien meerdere mensen van eenzelfde bedrijf zich inschrijven.


​Overnachten in Meldert? Welkom in de Nootelaar! https://www.denootelaer.be


15 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page